Hledat
    Hledat...
    Nenalezeny žádné produkty.
    KontaktPorovnat

    Ochrana osobních údajů

    Ochrana osobních údajů

    Pro registraci na svitap-shop.cz je nutné udělit souhlas se zpracováním osobních údajů. 
    Pro vytvoření objednávky bez registrace, vzniká oprávnění ke zpracování osobních údajů na základě plnění smlouvy.

     

    Správcem osobních údajů je společnost Svitap spol. s r.o., IČO: 46509755, Kijevská 423/8, 568 02 Svitavy (dále „Svitap“) pro níže uvedené účely v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů (dále „Zákon“) a v rozsahu nezbytně nutném pro dosažení daného účelu po nezbytně nutnou dobu vymezenou buď podmínkami daného zpracování anebo podle právních předpisů.


    Poskytnuté osobní údaje při registraci (zejména jméno a příjmení, email, telefon, adresa) jsou zpracovány za účelem vyřízení objednávky, komunikace se zákazníkem a poskytnutí výhod registrovaného členství na nanomembrane eshopu. Souhlas se zpracováním osobních údajů se uděluje na dobu do jeho odvolání, odvoláním souhlasu zároveň zaniká členství na nanomembrane eshopu.

    Registrovaný člen svitap eshopu bere na vědomí, že má v souladu s čl. 15–20 obecného nařízení o ochraně osobních údajů č. 2016/679 zejména právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu a právo na výmaz.

    Přihlášení do newsletteru proběhlo úspěšně.
    Něco se nepovedlo, kontaktujte nás

    Zboží bylo vloženo do košíku

    Zobrazit košík
    Zobrazit košík

    Zboží bylo přidáno do porovnání

    Prosím čekejte...
    Objednávku nelze dokončit, zkuste to prosím později